Jeg heter Dorota van Tiggelen, er 48 år, er gift og bor i Horten. 

Jeg jobber som integrativ psykoterapeut, og har utdannelse fra Universitetet i Sørøst Norge og Norsk Forening for Integrativ Terapi. Som medlem av Norsk Forening for Integrativ Terapi oppfyller jeg NFITs kvalitetssikringskrav, vedtekter og etiske retningslinjer.

Min tidligere utdanning og arbeidserfaring er knyttet til kunst og pedagogikk. Jeg har doktorgrad i brukskunst fra Kunstakademiet i Wroclaw (Polen). I 20 år har jeg jobbet som lærer - 8 år med kunstakademistudenter, og siste 10 år med kulturskoleelever i Oslo. Mitt faglig bakgrunn, arbeids- og livserfaring danner grunnlag for min psykoterapeutiske praksis. 

I hele mitt voksne liv har jeg hatt en stor interesse for menneskets utvikling og psykologi. I over 25 år har jeg praktisert tibetansk buddhisme (Diamantvei). Hvert år har jeg deltatt på en rekke foredrag og meditasjonskurs i ulike steder i verden, og har praktisert meditasjon i hverdagen. Det har hjulpet meg til å oppnå en rolig stabil tilstand av en vennlig observatør, bevare en nysgjerrig livsholdning, være aksepterende og bli mer bevisst over vår samhørighet med omverdenen. Disse erfaringer støtter meg veldig i mitt terapeutiske arbeid.

Ingenting er statisk. Vi og verden rundt oss forandrer seg hele tiden. Vi kan påvirke noen av disse endringsprosesser - ta flere valg som bidrar til en bedre hverdag, god helse og mer lykkelig liv - det er verdt å prøve. 

Du er velkommen hos meg

© 2018 Psykoterapi Dorota van Tiggelen
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!